Η φιλοσοφία μας

Το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΤΖΑΝΕΤΟΥ ιδρύθηκε το 2012 και βρίσκεται στο Ναύπλιο, στο νομό Αργολίδας. Βασικό του αντικείμενο είναι οι Θετικές Επιστήμες, στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος σπουδών για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Το κίνητρό μας ήταν, και είναι, να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο, γεμάτο ερεθίσματα για τα παιδιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μαζί το μαγικό ταξίδι της μάθησης. Για αυτό, διαθέτουμε δανειστική βιβλιοθήκη, ανοικτή προς τους μαθητές μας, με επιστημονικά και εκλαϊκευμένα βιβλία όλων των επιπέδων.

Στόχος μας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, όπως επιτάσσει και η εποχή μας. Η αναζήτηση καινοτόμων ιδεών αποτελεί συνεχές ζητούμενο για εμάς ώστε να διατηρούμε το ενδιαφέρον των παιδιών ζωντανό, να ενισχύουμε τη δημιουργικότητά τους και συνεπακόλουθα να μεγιστοποιούμε την απόδοσή τους.

Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας αποτέλεσαν το πιο όμορφο ξεκίνημα. Τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας και το εξέφρασαν δια ζώσης αλλά και γράφοντας μηνύματα στην ιστοσελίδα μας. Έτσι, συνεχίζουμε με αμείωτο ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά!

Μάλιστα, διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας για τα παιδιά που μένουν μακριά από το χώρο μας, εισάγοντας μαθήματα εξ αποστάσεως.

Και όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. Με πλήρη συναίσθηση της δυσχερούς αυτής κατάστασης επιδιώξαμε να κρατήσουμε τα δίδακτρα όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Και ας ευχηθούμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μέχρι τότε όμως, ακολουθήστε το μότο μας: Σκέψου θετικά!

Με τιμή

Γιώτα Τζανέτου