Ανατροφοδότηση

Έχετε συνεργαστεί μαζί μας και θέλετε να γράψετε δυο λόγια για την εμπειρία σας; Μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να το μοιραστείτε; Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και το μήνυμά σας θα δημοσιευτεί μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Μερικά μηνύματα

Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική και μεθοδική διδασκαλία σας και την υποστήριξη στα παιδιά μου. Ευελπιστώ να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι και αστείρευτη ενέργεια!! Καλή δύναμη!

Τσετσέκου Αικατερίνη, Εκπαιδευτικός & Μητέρα μαθητριών Γυμνασίου-Λυκείου

Ευχαριστώ θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε. Τζανέτου για την βοήθεια που παρείχε στο παιδί μου στη σύντομη αλλά άριστη συνεργασία μας κατά το σχολικό έτος 2013-14. Σας εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και πολλές επιτυχίες!!

Γραμματικοπούλου Μ., Μητέρα μαθήτριας Γ' Γυμνασίου

Θερμές ευχαριστίες στο έμψυχο υλικό του φροντιστηρίου για τη διευκόλυνση που παρείχε στο παιδί μου προς επίτευξη του στόχου του κατά τη διάρκεια της περασμένης σχολικής χρονιάς. Η πλήρης και μεθοδική ανάλυση του γνωστικού αντικειμένου, συνοδευόμενη από την προσεκτική ψυχολογική προσέγγιση, ενδυνάμωσε τη σχέση καθηγητή-μαθητή που έντεχνα εμφύσησε το κουράγιο και την αγάπη για την ουσιαστική γνώση και οδήγησε το παιδί μου στην επιτυχία. Εύχομαι το Φροντιστήριο Μ.Ε. Τζανέτου να συνεχίσει την προσφορά του ως συνοδοιπόρος-οδηγός στο ταξίδι των παιδιών μας προς τη γνώση και την ωριμότητα.

Παναγιωτοπούλου Δ., Μητέρα μαθητή & μαθήτριας Λυκείου

Η βαθειά πίστη σε αυτό που κάνεις, η μεγάλη όρεξη για δουλειά, η πολύ καλή επιλογή των συνεργατών σου, το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και το μεγάλο αίσθημα ευθύνης που σε χαρακτηρίζει, είναι ισχυρές προϋποθέσεις για ουσιαστική παιδεία και σίγουρη επιτυχία των μαθητών που αναλαμβάνεις.

Κωνσταντίνα Τζανέτου, Ιατρός-Βιοπαθολόγος, Δρ. Συντονίστρια-Διευθύντρια Μικροβιολογικού Τμήματος ΓΝΑ "Αλεξάνδρα"

Χαζεύοντας την ιστοσελίδα σου με πήγες πάρα πολλά χρόνια πίσω, ακριβώς τον χρόνο που και εγώ έκανα αυτό που κάνεις τώρα εσύ... Να ξέρεις ότι το επάγγελμά μας είναι ό,τι πιο ωραίο και ταυτόχρονα δύσκολο με πολλές εναλλαγές, χαρές, εντάσεις, επιτυχίες, αποτυχίες. Όμως, επειδή είσαι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας θεωρώ ότι η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη...

Δημήτρης Γκίκας, Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μ.Ε. "ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΝΩΣΗΣ", Αθήνα